Vi får deg på topp

Søkemotoroptimalisering

Søkemotoroptimalisering er rett og slett verktøyet for å bli bedre sett på nett – mer spesifikt i Google. Søkemotoroptimalisering er vanligvis et glemt verktøy av mange. Det er forskjell på søkemotoroptimalisering og søkemotormarkedsføring. Det siste handler om Google AdWords og hvordan du kan betale for at Google plasserer din internettside høyere opp i Google sitt søkeresultat. Vi fjerner støvet fra dette verktøyet, og viser deg hvorfor det er det kraftigste verktøyet som finnes på internett i dag.

 • Presisjon målretting

  Vi kaster ikke bort tiden din. Vi finner søkeordene som har høyest konvertering.

 • Søkemotoroptimalisering

  Vi søkemotoroptimaliserer nettsiden din for å ha høyest rangering for dine søkeord.

 • På topp

  Vi baner veien til toppen for din nettside. Jo høyere i Google, jo flere kunder.

 • Lang erfaring

  Vi har mange års erfaring i vårt fagfelt og garanterer deg resultater.

Pear Media

Våre tjenester

Mange av våre kunder forteller oss at de allerede er godt synlige på internett og i Google. Vår oppgave er å forbedre denne synligheten.

Er din bedrift allerede topp tre i Google sitt søkeresultat? Er svaret nei, hjelper vi deg til topps. To ting kreves for å bli mer synlig i Google sitt søkeresultat: relevans og autoritet.

Hva gjør vi?

Øker din synlighet
Optimaliserer din side
Øker dine salg
Gjør siden din relevant
 • Research

  Vi begynner med å gjøre research på nettsiden din deretter markedet du er i. Vi ser etter mange forskjellige variabler, som for eksempel hvor mye innhold du har på nettsiden din, hvor relevant det er, og mange andre titalls variabler.

 • On-site SEO

  On-site SEO er prosessen med å gjøre nettstedet ditt søkemotor vennlig. Med enkle ord betyr det å justere enkelte elementer på nettsiden din, slik at søkemotorer er i stand til å gjennomgå, forstå innholdet og strukturen.

 • Off-site SEO

  Off-site SEO refererer til hva du kan gjøre for å fremme ditt nettsted på internett (foruten reklame). De mest brukte metodene er lenker fra andre nettsteder og sosiale medier markedsføring.

Få det beste av begge verdener

AdWords

Det samspillet mellom flere faktorer som gjør at din side blir bedre sett på dett. AdWords sammen med søkemotoroptimalisering er et slikt samspill.

Googles annonsesystem heter AdWords. AdWords er en annonseplass hvor alle kan gå inn å by på spesifikke søkeord. Når du betaler for ordene, kobles Googles søkemotor ordene mot din internettside.

Du må betale for å bruke Google AdWords. AdWords bruker PPC-modellen, som betyr Pay-Per-Click. Du må altså betale Google for hver gang noen klikker på Google annonsen din.

Hvordan optimalisere din side?

Godt og klart innhold
Identifiser nøkkelord
Link til eksterne sider
Overvåk Google
Bruk Google Analytics og Google Search Console
De beste innen søkemotoroptimalisering

Våre tjenester

Gi full gass i din digitale markedsføring

Den fulle effekten av søkemotoroptimalisering krever en kombinasjon av flere områder, som nevnt nedenfor. Vi mestrer denne kombinasjonen bedre enn noen andre i Norge.

Den optimale kombinasjonen:

SEO
AdWords
Sosiale medier
Gode logoer
Flotte internettsider
Digital omdømmekontroll
 • 0

  Fullførte prosjekter

 • 0%

  Økning i synlighet

 • 0+

  AdWords annonser

 • 0%

  dedikert team

Kombiner det hele

Synergier

Kombinasjonen av flere ting trekker dine sider rett opp på søkelistene. Dette gjøres slik:

Markedsføring på internett krever en overordnet digital markedsføringsstrategi. Vår merverdi for din bedrift er nettopp utviklingen og gjennomføringen av din digitale markedsføringsstrategi.

AdWords er et aspekt av en slik helhetlig strategi. En helhetlig digital markedsføringsstrategi krever en kombinasjon av Google søkemotoroptimalisering, AdWords og annonser på sosiale medier (Facebook, Instagram, Twitter og lignende).

Hva gjør vi?

100% tilnærming
Utfører prosjekter fra A til Å
Deltar i alle steg på prosjekter
Dedikerer alle til ditt prosjekt
Innsikt og åpenhet i alt vi gjør
Ikke ta oss på ordet

Bli 1 av våre 152 fornøyde kunder

La uttalelsene fra våre kunder snakke for seg selv

Alle trenger 5 om dagen!

La oss i Pear hjelpe deg til å bli bedre sett på nett.